Email:Liu@bestc.com.cn Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd

O podjetju
Kontakt

Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd

Dodaj: 5. nadstropje, Shabian Chengdong Industry Area, Gushu, okrožje Bao'an, Shenzhen, Kitajska

Ime: Jack Zhu

Tel: 86-755-29603651

Mobitel: 18565633669

Faks: 86-755-81452021

E-naslov: Liu@bestc.com.cn

Splet: www.schitec.com

www.chargersuppliers.com

O podjetju

Shenzhen Shenchuang Hi-tech Electronics Co, Ltd je visokotehnološko podjetje, ki je specializirano za telefonsko proizvodnjo in prodajo dodatkov. Naši glavni proizvodi vključujejo potovanja polnilci, avto polnilci, USB kabel, moč banke in oth er digitalnih izdelkov.

shen zhen shenchuang

    

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2 006, s sedežem v Baoan okrožju Shenzhen, z lokacijo le 5 -minute vožnje od mednarodnega letališča v Shenzhen. Pod headqu rter, so 4 hčerinske: HK SCGK in Meižau ZSBS Co, Ltdwas ustanovljeno leta 2012, HK BESTC, Co, Ltd v letu 2013, in BESTC leta 2014. Leta 2015, smo ocenili kot eden od visokotehnoloških podjetij in smo tudi počaščen, da je navedena v Qianhai borznem centra v Shenzhenu (Business koda: 665834), v istem letu, smo priznani kot pooblaščeni proizvajalec MFI .Na Trenutno wehave lastne PCB tovarne; plastična in oblikovanje tovarne, SMT tovarni, skupščina tovarne, in kabel tovarne.


Popolnoma naše proizvodne linije so do 30, dnevno produktivnost za PCB krovu je do 6000 kvadratnih metrov, je polnilnik 60000pcs in kabli za 40000 kosov.


SCHITEC zdaj zavzema 10.000 kvadratnih metrov, z vsem skupaj 400 zaposlenih, več kot 30 prodajnega osebja, in 20 inženirjev za R & R. V Meizhou, imamo svoje PCB tovarne; in v Shenzhen, imamo plastike in plesni delavnici, imamo tudi SMT delavnice, polnilnike in kable delavnico, v celoti naše proizvodne linije do 30, dnevno produktivnost za PCB krovu je do 6000 kvadratnih metrov, je polnilnik 60000pcs, in kabli za 40000 kosov.


V okviru prizadevanj, enotnosti in inovacij iz vseh naših zaposlenih, je bila naša družba čedalje bolj razširili naše poslovanje v Evropi, Avstraliji, Ameriki, Aziji, skupno 60 tujih držav, tudi če smo OEM & ODM storitev za znanimi blagovnimi znamkami po vsem svetu, kot so vodenje, Fonixion, Lightor, Tempo, Target, BestBuy itd, in kakovost naših izdelkov in odličen servis so bile potrjene s svojimi najboljšimi mer.


Z vero "kakovost na prvem mestu, pošten poslovno usmerjeno", hranimo raziskovanje in oblikovanju novih izdelkov in veliko naših izdelkov so opravili certifikate, kot so CE, FCC, ROHS, C-Tick, SPS etc.Every leto, bo veliko kapitala se vložili v raziskovanje in razvoj novih plesni Andover 20 modelov acquirethe patentov, ki jih naši državi odobrila.


 

Naše podjetje posveča postala izjemna sila v svetovnem potrošniške elektronske industrije, da provideour stranke z glavno storitvijo in createthem največjo vrednost, da realizea win-win sodelovanja in briljantno prihodnost z našimi strankami skupaj.


Vsako zanimivo, obrnite neposredno kliknite naši spletni strani: http: //www.chargersuppliers.com za več informacij našem podjetju in izdelkih. Verjemite, da boste našli tisto, kar si res želim tam.

Copyright © Shenzhen Shenchuang Hi-Tech Electronics Co, Ltd Vse pravice pridržane.
QR Code